Houtworm bestrijden

Soest

Vraag direct een offerte aan!

Houtworm bestrijden Almere

Heb jij het idee dat jouw houten conctructie wordt aangetast door houtworm? Laat dan de houtworm bij jou in Soest bestrijden door De HoutwormExpert. Met de ervaren houtwormbestrijders van Dehoutwormexpert.nl ben jij snel van het houtworm plaag af. Of het nu gaat om een monumentaal pand, nieuwe woning of bedrijfspand: Wij helpen je graag! Jarenlange ervaring, scherpe prijzen en een effectieve behandeling: Dat is waar wij voor staan! Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina en wij komen de houtworm bestrijden bij jou in Soest.

Kom direct in actie!

Helaas is de houtworm in staat om grote schade aan te richten! Ook bij jou in Soest. Maar waarom is het dan zo belangrijk om direct actie te ondernemen? Wat vaak begint met een klein gaatje, kan al vrij snel uitdraaien op een totaal vernield deel van je huis of meubelstuk. Het is verschrikkelijk als een houten erfstuk niet meer te redden is, maar echt zorgelijk en gevaarlijk wordt het als de houtworm ook in de houten constructie van jouw huis of appartement zit. Daarnaast plant de houtworm zich zeer snel voort. Doordat de de houtworm larven zich in het hout nestelen ‘eten’ ze zich er helemaal doorheen. Grijp snel in als je een vermoeden hebt van houtworm! Wij helpen je graag met de professionele bestrijding van houtworm in Soest.

Hoe herken je de houtworm?

Voordat je actie kan ondernemen, moet je natuurlijk eerst weten hoe je de houtworm kunt herkennen. Vermoed je houtworm bij jou in Soest? Dan is het belangrijk om direct alle houten constructies en meubelen te controleren op gaatjes. De houtworm zorgt voor ronde gaatjes, terwijl de boktor zorgt voor wat meer ovale gaatjes. Houtwormkevers zijn donkerbruin van kleur, langwerpig en zijn ongeveer 2 tot 5 millimeter lang. Weet je niet zeker of het de houtworm betreft? Je kunt ons een (scherpe) foto sturen en wij helpen je graag.

Waarom houtworm laten bestrijden door De houtwormexpert?

Waarom kiezen voor Dehoutwormexpert? Waarschijnlijk heb je meerdere bedrijven in de regio bekeken en wilt graag weten wat wij voor jou in Soest kunnen betekenen.

 

  • Jarenlange ervaring: Wij zijn al jaren gespecialiseerd in houtworm en zijn geschoold om verantwoord houtworm te bestrijden bij jou in Soest.
  • Garantie: Wij zijn gecertificeerde bestrijders met jarenlange ervaring. We verlenen een snelle service én we bieden 10 jaar garantie.
  • Preventie: Wij lossen natuurlijk het probleem voor jou op. en geven daarnaast tips om houtworm te voorkomen.

Jouw probleem, ons specialisme!

Ook bij jou in Soest kan de houtworm voor grote problemen zorgen. Ons advies is om het houtworm probleem niet alleen op te lossen. Als het gaat om houtworm is goedkoop écht duurkoop. Je kunt het probleem proberen op te lossen met huis-tuin-en-keukenmiddelen, maar de kans dat het gehele probleem daarmee verholpen is achten wij zeer klein. 

Bij Dehoutwormexpert zijn we gespecialiseerd in houtwormbestrijding en starten direct met een uitgebreid onderzoek. Het kan namelijk zijn dat de houtworm al jaren verborgen zit en de schade met het oog lastig te zien. Wij hebben de kennis, middelen en apparatuur om jou van de houtworm in Soest af te helpen.

Direct in Soest houtworm laten bestrijden

Geschrokken van de schade die houtworm kan aanrichten? Wij begrijpen dat! Wij van De HoutwormExpert komen daarom ook graag bij je langs in Soest om de mogelijkheden te bespreken en jou van het probleem af te helpen. Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina en onze houtwormbestrijders komen direct naar Soest.

Ook zijn wij actief in de regio Almere, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Bussum, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Muiderberg, Naarden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Soest, Spakenburg, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.

Contact opnemen

Als je een houtworm of een van de verschillende soorten kevers in je hout hebt zitten, neem dan contact op met ons via info@dehoutwormexpert.nl of via ons contactformulier. Heb je geen diertjes gevonden, maar wel gaatjes in je hout? Dan adviseren we je ook om ons te bellen, want dan zijn de insecten al helemaal door het hout heen gekomen.