Werkgebied

Vraag direct een offerte aan!

Houtwormexpert

De HoutwormExpert is een bestrijdingsbedrijf dat zich inzet om houtworm en andere houtetende insecten te bestrijden door heel Nederland. Wij zijn gecertificeerde bestrijders met jarenlange ervaring. We verlenen een snelle service én we bieden 10 jaar garantie. Wij zijn onder actief in de onderstaande regio’s:

 

Persoonlijke service

Onze gehele website hebben wij zo ingericht dat je zelf allerlei informatie kunt vinden over het voorkomen, herkennen en bestrijden van de houtworm en andere soorten houtetende insecten. Maar we verlenen ook graag persoonlijke service! Wil je dus hulp bij het herkennen van de insecten of het controleren van het hout, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. Weet je eenmaal welk diertje er in je hout zit? Dan kun je bij ons een offerte aanvragen zodat wij daarna de insecten kunnen komen bestrijden.

Certificaten en kennis

Onze bestrijders zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”. Elke professionele ongediertebestrijder is verplicht om dit bewijs te behalen. Wij hebben ook het EVM-certificaat “Adviseur Houtbescherming” en laten ons regelmatig bijscholen.

Contact opnemen

Als je een houtworm of een van de verschillende soorten kevers in je hout hebt zitten, neem dan contact op met ons via info@dehoutwormexpert.nl of via ons contactformulier. Heb je geen diertjes gevonden, maar wel gaatjes in je hout? Dan adviseren we je ook om ons te bellen, want dan zijn de insecten al helemaal door het hout heen gekomen.