Houtworm bestrijden Amersfoort

Vraag direct een offerte aan!

Houtworm bestrijden Amersfoort

Heb jij het idee dat houtwormen jouw woning in Amersfoort aantasten? Wacht dan niet langer af en schakel vandaag nog een professionele houtwormbestrijder in! Waarom? De houtworm kan jouw hele houten constructie aantasten waardoor de woning enorm verzwakt wordt. Bij De HoutwormExpert ben je aan het juiste adres als het gaat om het bestrijden van houtworm bij jou in Amersfoort! Jarenlange ervaring, scherpe prijzen en een effectieve behandeling: Dat is waar wij voor staan! Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina.

Houtworm: wat is het?

Vermoed je houtworm bij jou in Amersfoort? Dan is het belangrijk om direct alle houten voorwerpen, meubelen, vloeren en/of constructies te controleren op gaatjes. De houtworm (larven van houtwormkever) zorgt voor ronde gaatjes, terwijl de boktor zorgt voor wat meer ovale gaatjes. Houtwormkevers zijn donkerbruin van kleur, langwerpig en zijn ongeveer 2 tot 5 millimeter lang. Je kunt een houtwormkever vangen (of een scherpe foto maken) en deze aan ons laten zien.

Ons specialisme

De houtworm kan zorgen voor veel problemen, ook bij jou in Amersfoort. Probeer daarom het probleem niet alleen op te lossen. Goedkoop is duurkoop. Je kunt het probleem proberen op te lossen met huis-tuin-en-keukenmiddelen, maar de kans dat het gehele probleem daarmee verholpen is achten wij zeer klein.

Wij zijn gespecialiseerd in houtwormbestrijding en starten altijd met een uitgebreid onderzoek. Soms zitten houtwormen al jaren verborgen en is de schade met het oog lastig te zien. Wij hebben de kennis, middelen en apparatuur om jou van de houtworm in Amersfoort af te helpen.

Waarom houtworm laten bestrijden door een professioneel bedrijf?

Als je houtworm in Amersfoort wilt bestrijden, begrijpen wij natuurlijk dat je ook benieuwd bent of je het zelf kunt doen. Wij raden dit af. Waarom? Je bent veel geld kwijt aan huis-tuin-en-keukenmiddelen, terwijl je niet de zekerheid krijgt dat het probleem opgelost is. Daarnaast kun je niet alle houtworm (en de gevolgen daarvan) met het blote oog zien. Grondige inspectie is nodig. Daarnaast werken wij met de beste bestrijdingsmiddelen, hebben jarenlang ervaring en geven jou advies om het in de toekomst tegen te gaan.

Bestrijden jullie houtworm bij zowel bedrijven als particulieren?

Ja, wij komen zowel bij je woning en/of bedrijf in Amersfoort langs om het houtworm probleem te verhelpen. Schroom niet om ons te bellen.

Direct houtworm laten bestrijden in Amersfoort

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch een beetje geschrokken bent van wat een houtworm kan veroorzaken. Wij snappen dat en daarom kun je ons altijd bellen! Wij van De HoutwormExpert komen daarom ook graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en jou van het probleem af te helpen. Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina en onze houtwormbestrijders komen direct naar Amersfoort.

Ook zijn wij actief in de regio Almere, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Bussum, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Muiderberg, Naarden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Soest, Spakenburg, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.

Contact opnemen

Als je een houtworm of een van de verschillende soorten kevers in je hout hebt zitten, neem dan contact op met ons via info@dehoutwormexpert.nl of via ons contactformulier. Heb je geen diertjes gevonden, maar wel gaatjes in je hout? Dan adviseren we je ook om ons te bellen, want dan zijn de insecten al helemaal door het hout heen gekomen.