Houtworm bestrijden

Harderwijk

Vraag direct een offerte aan!

Houtworm bestrijden Almere

Heb jij het idee dat de houtworm jouw woning of bedrijfspand in Harderwijk aantast? Laat dan direct de houtworm bestrijden! Met de ervaren houtwormbestrijders van Dehoutwormexpert.nl ben jij snel van het houtworm plaag af. Of het nu gaat om een monumentaal pand, nieuwe woning of bedrijfspand: Wij helpen je graag! Jarenlange ervaring, scherpe prijzen en een effectieve behandeling: Dat is waar wij voor staan! Bel direct met 085 tijdelijk-niet-bereikbaar of stuur een mail via onze contactpagina en wij komen de houtworm bestrijden bij jou in Harderwijk.

Direct bestrijden is de beste optie

Helaas kan de houtworm grote schade aanrichten. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen. Waarom? De houtworm boort zich door het hout en kan daardoor in afzienbare tijd de houten constructie van jouw huis of bedrijfspand aantasten. Zeer gevaarlijk dus! Daarnaast plant de houtworm zich zeer snel voort. Doordat de de houtworm larven zich in het hout nestelen, eten ze zich er helemaal doorheen. Grijp snel in als je een vermoeden hebt van houtworm! Wij helpen je graag met de professionele bestrijding van houtworm in Harderwijk.

De houtworm herkennen

Voordat je actie gaat ondernemen, wil je natuurlijk eerst weten hoe je de houtworm kunt herkennen. Heb jij het idee dat de houtworm in jouw huis aanwezig is? Dan is het belangrijk om direct alle houten constructies en meubelen te controleren op gaatjes. De houtworm zorgt voor ronde gaatjes, terwijl de boktor zorgt voor wat meer ovale gaatjes. Houtwormkevers zijn donkerbruin van kleur, langwerpig en zijn ongeveer 2 tot 5 millimeter lang. Weet je niet zeker of het de houtworm betreft? Je kunt ons een (scherpe) foto sturen en wij helpen je graag. 

Waarom houtworm laten bestrijden door De houtwormexpert?

Waarom kiezen voor Dehoutwormexpert? Waarschijnlijk heb je meerdere bedrijven in de regio bekeken en wilt graag weten wat wij voor jou in Harderwijk kunnen betekenen.

 

  • Jarenlange ervaring: Wij zijn al jaren gespecialiseerd in houtworm en zijn geschoold om verantwoord houtworm te bestrijden bij jou in Harderwijk.
  • Garantie: Wij zijn gecertificeerde bestrijders met jarenlange ervaring. We verlenen een snelle service én we bieden 10 jaar garantie.
  • Preventie: Wij lossen natuurlijk het probleem voor jou op. en geven daarnaast tips om houtworm te voorkomen.

Jouw probleem, ons specialisme!

Ook bij jou in Harderwijk kan de houtworm voor grote problemen zorgen. Ons advies is om het houtworm probleem niet alleen op te lossen. Als het gaat om houtworm is goedkoop écht duurkoop. Je kunt het probleem proberen op te lossen met huis-tuin-en-keukenmiddelen, maar de kans dat het gehele probleem daarmee verholpen is achten wij zeer klein.

Bij Dehoutwormexpert zijn we gespecialiseerd in houtwormbestrijding en starten direct met een uitgebreid onderzoek. Het kan namelijk zijn dat de houtworm al jaren verborgen zit en de schade met het oog lastig te zien. Wij hebben de kennis, middelen en apparatuur om jou van de houtworm in Harderwijk af te helpen.

Laat ons de houtworm in Harderwijk bestrijden

Geschrokken van de schade die houtworm kan aanrichten? Dat begrijpen wij volkomen! Wij van De HoutwormExpert komen daarom ook graag bij je langs in Harderwijk om de mogelijkheden te bespreken en jou van het probleem af te helpen. Bel direct met 085 tijdelijk-niet-bereikbaar of stuur een mail via onze contactpagina en onze houtwormbestrijders komen direct naar Harderwijk.

Ook zijn wij actief in de regio Almere, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Bussum, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Muiderberg, Naarden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Soest, Spakenburg, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.

Contact opnemen

Als je een houtworm of een van de verschillende soorten kevers in je hout hebt zitten, neem dan contact op met ons via info@dehoutwormexpert.nl of via ons contactformulier. Heb je geen diertjes gevonden, maar wel gaatjes in je hout? Dan adviseren we je ook om ons te bellen, want dan zijn de insecten al helemaal door het hout heen gekomen.