Houtworm bestrijden

Huizen

Vraag direct een offerte aan!

Houtworm bestrijden Hilversum

Heeft de houtworm jouw woning in Huizen weten te bereiken? Wil je weten of je nu een huisboktor, spinthoutkever of een bonte knaagkever in jouw woning hebt? Het goede nieuws: we bestrijden ze allemaal voor je. Met de ervaren houtwormbestrijders van Dehoutwormexpert.nl ben jij in Huizen snel van het houtworm plaag af. Of het nu gaat om een monumentaal pand, woning, appartement of bedrijfspand: Wij helpen je graag! Jarenlange ervaring, scherpe prijzen en een effectieve behandeling: Dat is waar wij voor staan! Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina en wij komen de houtworm bestrijden bij jou in Huizen.

Herken de houtworm

Heb je het vermoeden dat jij in Huizen last hebt van houtworm? Dan is het belangrijk om te weten hoe je de houtworm kunt herkennen. Hoe ziet de houtworm eruit? Je kunt de houtworm herkennen aan de beige kleur en de bruine kop. Heb jij in je woning in Huizen kleine gaatjes in het hout? Dan is de kans groot dat de houtworm dit heeft veroorzaakt. Zie jij zaagsel in de buurt van de gaatjes? Dit ontstaat door het ‘boren’ van de houtworm. Je kunt de gaatjes van de houtworm bijvoorbeeld tegenkomen in je mooie houten vloer of het houten erfstuk dat je hebt gekregen. Om te checken of deze diertjes ook echt in het hout zitten, kun je een zwart stukje papier onder de gaatjes leggen. Ligt er na een tijdje wat zaagsel (boormeel) op het papiertje, dan is de larve aan het knagen geweest.

Houtworm in Huizen? Bel ons direct!

Het is je waarschijnlijk wel duidelijk geworden dat de houtworm ook bij jou in Huizen grote schade kan aanrichten. Daarom is is het ook zo belangrijk om direct actie te ondernemen. Het kan namelijk echt zorgelijk en gevaarlijk worden als de houtworm in de houten constructie van jouw huis of appartement zit. Daarnaast plant de houtworm zich zeer snel voort. Doordat de de houtworm larven zich in het hout nestelen ‘eten’ ze zich er helemaal doorheen. Grijp snel in als je een vermoeden hebt van houtworm! Wij helpen je graag met de professionele bestrijding van houtworm in Huizen.

De voordelen van De HoutwormExpert

Er zijn natuurlijk meer bedrijven gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm, dus waarom zou jij kiezen voor DehoutwormExpert? Wij vertellen het je graag!

  • Jarenlange ervaring: Wij zijn al jaren gespecialiseerd in houtworm en zijn geschoold om verantwoord houtworm te bestrijden bij jou in Huizen.
  • Garantie: Wij zijn gecertificeerde bestrijders met jarenlange ervaring. We verlenen een snelle service én we bieden 10 jaar garantie.
  • Preventie: Wij lossen natuurlijk het probleem voor jou op. en geven daarnaast tips om houtworm te voorkomen.

Direct houtworm laten bestrijden in Huizen

We begrijpen dat je toch een beetje geschrokken bent van de schade die houtworm kan aanrichten? Wij van De HoutwormExpert komen daarom ook graag bij je langs in Huizen om jou van het probleem af te helpen. Bel direct met 085 3039780 of stuur een mail via onze contactpagina en onze houtwormbestrijders komen direct naar Huizen.

Ook zijn wij actief in de regio Almere, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Bussum, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Muiderberg, Naarden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Soest, Spakenburg, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.

Contact opnemen

Als je een houtworm of een van de verschillende soorten kevers in je hout hebt zitten, neem dan contact op met ons via info@dehoutwormexpert.nl of via ons contactformulier. Heb je geen diertjes gevonden, maar wel gaatjes in je hout? Dan adviseren we je ook om ons te bellen, want dan zijn de insecten al helemaal door het hout heen gekomen.